zondag 15 maart 2015

Braziliaanse overvaller gedood bij overval goudveld in district Marowijne

Zes gewapende Brazilianen overvallen goudzoekerskamp


Tijdens een schotenwisseling bij een roofoverval is gisterochtend bij een goudconcessie 65 km van de Oud Merianweg te Toematoe in district Marowijne een dode gevallen. Dit wordt bevestigd door Regio Commandant Oost-Suriname van het Korps Politie Suriname inspecteur Franklin Amier, aldus de Ware Tijd Online vandaag, zondag 15 maart 2015.

Volgens de inspecteur is uit voorlopig onderzoek gebleken, dat zes gewapende en gemaskerde mannen, vermoedelijk van Braziliaanse komaf, een goudzoekerskamp hebben overvallen. Daarbij zou een schotenwisseling zijn ontstaan waarbij een Braziliaanse man dodelijk werd geraakr. Het is nog niet duidelijk of het om een van de overvallers gaat. Starnieuws weet echter te melden, dat het slachtoffer een van de overvallers is.

De Ware Tijd schrijft van bronnen te hebben vernomen, dat het lichaam, met schotverwondingen op verschillende plaatsen op het lichaam, naar Paramaribo is afgevoerd voor obductie. De verschillende eenheden zijn in het gebied om de daders op te sporen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten